WAN biedt meer!

U kent ons van energielabels en veiligheidskeuringen

Woning Advies Nederland (WAN) staat bekend als specialist op het gebied van het opnemen van de Energie-Index (EPA-W) en advisering omtrent verduurzaming. Vaak voeren we een keuring in combinatie uit met andere dienst(en), bijvoorbeeld een NEN8025 veiligheidsinspectie.

Ook in deze tijden waarin alles net even anders dan anders gaat, gaan wij op een verantwoorde manier door met onze werkzaamheden. Alle afspraken staan beschreven in een duidelijk coronaprotocol conform de richtlijnen van het RIVM, waardoor het voor klanten, bewoners, huurders én werknemers duidelijk is hoe alles verloopt.

Plattegronden, bewonersbegeleiding, EPA-U…

Continu zijn wij in beweging om te kijken waar wij onze klanten nog meer mee van dienst kunnen zijn.

  • Onze adviseurs tekenen plattegronden conform NEN2580, inclusief meetcertificaat NTA2581 (type A).
  • Verder nemen onze adviseurs het energielabel op van bedrijfspanden: EPA-U, inclusief het afmelden.
  • Ook het maken van EPC-berekeningen behoort tot ons aanbod.
  • Een nieuwe dienst die wij aanbieden is bewonersbegeleiding tijdens (renovatie)projecten. Doordat onze adviseurs dagelijks bij huurders over de vloer komen, weten zij wat er leeft en hoe op een goede manier met bewoners kan worden gecommuniceerd. Wij zijn daardoor de ideale tussenpersoon en staan klaar voor begeleiding van uw project.
  • Verder zijn een aantal adviseurs van WAN bezig met een opleiding voor NEN2767 conditiemetingen, zodat wij binnenkort ook deze dienst kunnen aanbieden.

Kortom, wij blijven bezig om op alle terreinen de hoogste kwaliteit te leveren!

Wat hebt u nodig?

Wij horen graag, juist in deze tijden, wat wij voor ú kunnen betekenen! Wij zullen u binnenkort bellen om een toelichting te geven op onze mail. Eerder behoefte aan contact met onze adviseurs? Neem contact op via 0345-729000 of via info@woningadviesnederland.nl .