Samenwerking WAN en Kader in EPA-opleidingen!

Woning Advies Nederland en Kader gaan samenwerken in het opzetten en organiseren van energieprestatie(EPA)-opleidingen. Kader, bureau voor kwaliteitszorg, biedt meer dan 40 opleidingen en incompany trainingen, onder meer op het gebied van EPA. Woning Advies Nederland heeft als onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau, heel veel kennis en ervaring op het gebied van EPA.

We denken niet in moeilijkheden, maar in oplossingen. Om ons doel te bereiken moeten we blijven innoveren” aldus John Buis, directeur WAN.

Dochteronderneming BAS B.V. van WAN gaat gebruik maken van de energieprestatieopleidingen van Kader. Zeker met het oog op de komst van de NTA8800 zal er veel behoefte zijn aan goede, gedegen opleidingen op dit gebied. Als verrijking biedt BAS extra praktijklessen aan. Dit kan in de vorm van casuïstiek zijn, maar ook wordt de mogelijkheid geboden om met een adviseur mee te kijken als ’training-on-the-job’. “Een waardevolle aanvulling op het opleidingenpakket” aldus Jenny Haase, Business Unit Manager Opleidingen bij Kader.

Altijd op de hoogte blijven?

Geen enkele ontwikkelingen missen in de markt?
Schrijf u hieronder in en blijf op de hoogte!