Verbetermaatregelen Haarlem

Het meten van de energie-index, het uitvoeren van een vereenvoudigde Woning APK met tocht- en vochtinspectie. Het is slechts een greep uit de specialiteiten van Woning Advies Nederland. Deze en andere diensten hebben wij toegepast bij een project in Haarlem waarbij 100% unieke opnamen die moesten voldoen aan de STEP-subsidie een belangrijk onderdeel was. Hierop zijn wij volledig ingesteld en bovendien zien wij het belang ervan in om metingen en keuringen vooraf uit te voeren.

Vermindering energiekosten

Besparen op energiekosten, dat is iets waar bewoners vaak niet lang over na hoeven te denken. Al onze diensten gaan gepaard met het verstrekken van maatwerkadvies en verbeterrapportages. Een Energie Prestatie Advies (EPA) is het ideale middel om perfect inzicht te krijgen in het verbeteren van bouwkundige en installatietechnische voorzieningen. Hierin zijn wij bij Woning Advies Nederland al jarenlang gespecialiseerd. Aan ons de taak om de klant bruikbare handvaten aan te reiken.

Voorafgaand aan renovatie

De metingen en keuringen van Woning Advies Nederland gebeuren vooraf aan eventuele renovatiewerkzaamheden om bijvoorbeeld mankementen op tijd in kaart te brengen. Maar ook een EPA-maatwerkadvies dient voor een verbouwing te worden uitgevoerd. Een verbetering van de energieprestaties van de woningen heeft onder meer als gevolg dat de energierekening fors kan afnemen. En bovendien komt energiezuinig gebruik alleen maar ten goede van het leefklimaat. Hoe energiezuiniger een woning, hoe lager de uitstoot van het broeikasgas CO2. Nationaal (en internationaal) wordt ernaar gestreefd om de uitstoot van dit soort gassen fors te verlagen. In Haarlem zijn in ieder geval stappen in de goede richting gezet.