Plattegrond conform NEN2580 en NTA2581

Wij tekenen en controleren plattegronden voor aannemers, gemeenten en woningcorporaties. Dit doen wij conform de norm NEN2580. Deze norm omschrijft diverse soorten van oppervlakten en inhouden van gebouwen. De norm vormt de basis voor alle berekeningen van gebouwen, bijvoorbeeld voor het vaststellen van de huurprijs, WOZ-waarde en BAG (basisregistraties adressen).

Verwerking

Wij nemen onze plattegronden digitaal op aan de hand van een iPad conform de NEN2580. Alle ingetekende plattegronden worden op kantoor door onze adviseurs gecontroleerd voordat ze naar de klant verstuurd worden. Zo kunnen we zorgvuldigheid en kwaliteit garanderen.

‘Ik ken WAN als een flexibel, vriendelijk en servicegericht bedrijf dat onze woningen in bewoonde of onbewoonde staat secuur en doelgericht inspecteert’

Inmeten NTA2581 Type A

Het inmeten van een NTA2581 meetcertificaat kan worden gezien als een aanvulling op NEN2580. De NTA biedt onder meer antwoord op de vraag wat het verschil is tussen een meetstaat en een meetcertificaat, en gaat in op de minimumeisen die worden gesteld om tot een kwalitatief compleet meetrapport te komen.

Plattegrond opname in 3D

Woning Advies Nederland biedt de technologie om de plattegrond te visualiseren in 3D. Daarmee spelen we in op de toekomstige behoefte omtrent BIM en meer.

Symbolen

Met symbolen wordt duidelijk waar objecten zich in de woning bevinden. Zowel installatie symbolen (wand – en contactdozen en ventilatiepunten) en standaardsymbolen zoals deuren, ramen, badkamer en het sanitair kunnen in de plattegrond worden verwerkt. We kennen verschillende kleuren toe aan de verschillende ruimtes in een woning voor duidelijk onderscheid.

Bel mij terug

Even geen tijd? Geen probleem.
Wij bellen u op een beter moment