Nulmeting / woning APK

Ieder jaar gaat uw auto naar de garage voor de APK. Ook uw woning heeft geregeld een keuring nodig. Woning Advies Nederland voert deze Woning APK efficiënt voor u uit. Zowel de binnen- als de buitenzijde nemen wij nauwkeurig onder de loep. Zo krijgt u zicht op de staat van uw huis en weet u wat er moet worden gedaan om uw woning weer up to date te maken. Woning Advies Nederland voert de Woning APK zowel voor professionele partijen als particulieren uit.

Gebreken

Intensief gebruik van (huur)woningen heeft als gevolg dat er kleine en grotere gebreken kunnen ontstaan. Daarom biedt Woning Advies Nederland de Woning APK aan, zodat uw woning verzekerd is van een goede conditie. Met een Woning APK vermijdt u onnodige risico’s en ongevallen en verzekert u zichzelf van optimale woonomstandigheden. Met de APK keren wij uw woning zorgvuldig binnenstebuiten.

Veiligheidseisen en hygiëne

Elektro- en gasinstallaties moeten, net als watertechnische voorzieningen, op grond van de Woningwet voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Door middel van een Woning APK conform conditiemeting NTA 8025 en NEN 2767 worden gebreken maar ook zaken als o.a. asbest en veroudering van materialen in kaart gebracht. In overleg met u bepalen we welke onderdelen moeten worden gecontroleerd. Zo bespaart u ook onnodige kosten. Onze controlewerkzaamheden kunnen middels onze ervaring en deskundigheid zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de woning worden uitgevoerd.

De APK bestaat uit:

Binnenzijde woning:

  • Algemene indruk van gebruik van de woning en de aanwezige aanpassingen in de woning.
  • Grotere technische mankementen als lekkages, werking van CV-installatie en toilet.
  • Kleinere technische mankementen als kitnaden, hang en sluitwerk, schilderwerk en wanden.

Buitenzijde woning:

  • Staat van de kozijnen, verbindingen en het schilderwerk.
  • Staat van de afwatering via regenpijpen, dakgoot, daken, balkon en hekken of afrastering.
  • Staat van het metselwerk, voegen, vochtvorming.
  • Staat van de kwaliteit van de bewegende delen het eventueel klemmen of tochtproblemen.

Bel mij terug

Even geen tijd? Geen probleem.
Wij bellen u op een beter moment