Renovatie inspectie

Duidelijkheid, daar draait het om

Het verkeerd aanbrengen, niet juist afwerken of gebruik van verkeerde materialen of onnauwkeurigheid bij het meten. Het zijn veelgehoorde fouten die gemaakt worden tijdens de renovatie, die pas later aan het licht komen. Een goede voorbereiding is het halve werk en een goede controle maakt het hele werk af. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Een renovatie inspectie van Woning Advies Nederland zorgt voor duidelijkheid. Nadien krijgt u een analyse en inzicht in wat er beter had gekund tijdens de al uitgevoerde werkzaamheden.

Slechte uitvoering

Het verkeerd uitvoeren van bouwconstructies zorgt later alleen maar voor onnodige kosten. Om de kwaliteit van de reeds uitgevoerde renovatie te controleren, biedt een renovatie inspectie van Woning Advies Nederland uitkomst. Hoe eerder een probleem wordt ontdekt, hoe sneller deze kan worden opgelost.

Aanwezigheid van asbest, lekkende daken, betonrot, roetvorming en slechte kozijnen zijn slechts enkele voorbeelden van problemen waarbij een goede renovatie de oplossing is. Met de nadruk op ‘goed’. Renovaties zijn niet één, twee, drie gedaan. Het is van belang om renovatieprojecten door middel van deskundigheid en precisiewerk tot een geslaagd einde te brengen. Het mag namelijk nooit zo zijn dat een pand er door renovatie op achteruit gaat.

Geslaagde renovatie

Een geslaagde renovatie zorgt ervoor dat de waarde van een woning niet afneemt. Het komt de waarde van uw woning zelfs ten goede. Maar naarmate de tijd vordert komt het nog vaak voor dat er fouten aan het licht komen. Een renovatie inspectie verschaft niet alleen duidelijkheid over de uitgevoerde werkzaamheden. Het kan tevens ingezet worden als aanvulling op woninginformatie, denk bijvoorbeeld aan de energie-index of het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Advies

Wilt u over dit onderwerp advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of voeg deze dienst toe aan uw gratis adviesplan.