Lichtplan op basis van tekeningen

Licht in de duisternis

Verlichting. Het is een lastig onderwerp. Moet het LED zijn? Veel of weinig licht? Woning Advies Nederland helpt u bij het bepalen van de juiste verlichting. Ons lichtadvies bestaat uit een grondige controle van de ruimte en de indeling daarvan. Bovendien luisteren we naar uw smaak, uw wensen en het budget dat u te besteden heeft. Met heldere tekeningen maken wij inzichtelijk hoe de ruimte het best kan worden verlicht.

Lichtplan

Wanneer u om een lichtadvies vraagt voor uw complete woning, dan leggen we onze adviezen vast in een zogenaamd lichtplan. Deze bestaat uit plattegronden en tekeningen van uw woning, omdat beelden nu eenmaal meer vertellen dan tekst. Iedere ruimte in uw woning heeft een eigen doel, verschillende soorten verlichting kan dus wenselijk zijn.

Vervolgens geven wij aan waar de eventuele lichtpunten moeten worden gerealiseerd. Zo wordt duidelijk waar de draagconstructie van de lichtbronnen moeten worden bevestigd. Deskundig lichtadvies geven is een vak op zich. En een goede verlichting is gebaat bij maatwerk, iets wat Woning Advies Nederland op het lijf is geschreven. Voor een passend lichtplan bent u bij ons aan het juiste adres. De optimale mogelijkheden maken wij bespreekbaar, zodat de efficiëntie gunstig is en het energieverbruik zo laag mogelijk uitvalt.

Adviesplan

Meer informatie nodig over deze dienst? Neem dan contact met ons op. Of voeg deze dienst direct toe aan uw gratis adviesplan.