Bouwkundige inspectie

Niemand houdt van risico’s

Het inspecteren, aanduiden, vastleggen en calculeren van kosten voor bouwkundig onderhoud is voor vastgoedeigenaren vaak een tijdrovende bezigheid. Wat voor u geen dagelijkse bezigheid is, is voor Woning Advies Nederland juist de normaalste zaak van de wereld. Wij nemen de bouwkundige inspectie u graag uit handen.

Verborgen mankementen

Vooral bij een wat ouder huis is een uitgebreide inspectie op gebreken een verstandig te zetten stap. Verborgen mankementen zoals bijvoorbeeld lekkages of houtrot brengt Woning Advies Nederland zorgvuldig voor u in kaart. Zo weet u als eigenaar wat de gebreken zijn en weet de koper van een woning op zijn beurt waar hij aan toe is. Transparantie is in onze visie erg belangrijk.

Tijdens de uitgebreide bouwtechnische keuring maken wij een gedetailleerde toetsing van de woning. Mankementen en achterstallig onderhoud worden door ons op locatie gefotografeerd. Het door ons opgestelde rapport geeft vervolgens compleet en concreet inzicht in de actuele staat van de woning. Mochten er gebreken zijn ontdekt, dan maken wij een raming van de herstelkosten voor zowel de korte als de langere termijn.

Specialist

Op basis van jarenlange ervaring is Woning Advies Nederland gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Wij zijn specialist in het inspecteren van de volgende onderdelen:

  • Vloeren, fundering, kruipruimte, riolering, leidingwerk, ventilatie, bouwkundige staat.
  • Muren, lateien, voegwerk, metselwerk, doorslaand of optrekkend vocht, vochtmetingen, isolatie.
  • Dakpannen, dakbeschot, dak doorvoeren, dakgoten – zink, schoorstenen, dakbedekking.
  • Puien, kozijnen, ramen, deuren, houtrot, tochtdichting, veiligheid, hang- en sluitwerk.
  • Schilderwerk algemeen, beglazing, kitwerk, tegelwerk.
  • CV – Elektrische en Gas installaties, Sanitair, waterleiding, gasleiding, elektra.
  • Bijkeuken, schuur, garage.
  • Veiligheid, gezondheid.

Onze inspecteurs weten exact wat er allemaal bij een bouwkundige keuring komt kijken. Op basis van onze bevinden stellen wij dus een bouwkundig keuringsrapport voor u op, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Neem geen onnodige risico’s en laat Woning Advies Nederland uw huis keuren. De rapportages bieden u zekerheid en bovendien helpt het bij de besluitvorming om een huis wel of niet te kopen. Ook dient het rapport als extra opslagdocument in de onderhandelingen.

Advies

Wilt u over dit onderwerp advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of voeg deze dienst toe aan uw gratis adviesplan.